Šaltinis: 7bet

Rudens sezonas yra puikus metas trumpoms kelionėms, nes daugelis Europos miestų šiuo metu pasižymi maloniu oru, mažesniais turistų srautais ir patraukliomis kainomis. Iš Lietuvos galite lengvai pasiekti daugelį populiarių Europos miestų tiesioginiais skrydžiais. Štai keletas krypties pasiūlymų trumpai rudens kelionei ar viso labo savaitgaliui. Tikimės, jog šios rekomendacijos jums pravers.

Italija – Roma arba Milanas

Italija yra viena populiariausių kelionių krypčių rudeniui. Iš Vilniaus galite rinktis tiesioginius skrydžius į Romą ar Milaną. Roma žavi savo istoriniais paminklais, tokiais kaip Koliziejus, Vatikanas, o švelnus rudens klimatas leidžia patogiai apžiūrėti miestą pėsčiomis. Milanas, žinomas kaip mados sostinė, taip pat turi daug ką pasiūlyti – nuo įspūdingos Milano katedros iki nuostabių meno galerijų.

Ispanija – Barselona

Tiesioginis skrydis iš Vilniaus į Barseloną taip pat puiki idėja trumpai rudens kelionei. Barselona garsėja savo garsiojo architekto Gaudžio architektūra, puikiu maistu ir Viduržemio jūros pakrante. Rudenį Barselonoje temperatūra yra maloniai šilta, todėl galima mėgautis miesto atmosfera be vasaros karščių ir turistų minių.

Vokietija – Berlynas arba Dortmundas

Jei domina trumpas kultūrinis pabėgimas, tiesioginis skrydis į Berlyną gali būti puikus pasirinkimas. Berlynas yra gyvybingas, modernus miestas su turtinga istorija, kur galite aplankyti tokias vietas kaip Brandenburgo vartai, Berlyno siena ar Reichstagas. Miesto kavinėse ir parkuose rudens spalvos suteikia ypatingo žavesio. Tuo tarpu jeigu norite nuskristi į Vakarų Vokietiją, galite rinktis Dortmundo miestą, kur galėtumėte aplankyti tiesiog įspūdingas futbolo rungtynes.

Jungtinė Karalystė – Londonas

Londonas yra viena iš tų vietų, į kurią lengva nukeliauti tiesioginiu skrydžiu iš Vilniaus ar Kauno. Nors ruduo Londone gali būti šiek tiek drėgnas, tai netrukdo pasimėgauti muziejais, teatrais, vietine virtuve ir istoriniu paveldu. Londono parkai rudenį atrodo itin gražiai, o miesto centras visada pasižymi kultūriniais renginiais. Apskritai reikia nepamiršti, jog pagal gyventojų skaičių Londonas lenkia net Niujorką, todėl šis miestas tikrai turi ką pasiūlyti.

Prancūzija – Paryžius

Tiesioginis skrydis iš Vilniaus į Paryžių leidžia mėgautis romantika ir kultūra, kurią šis miestas siūlo bet kuriuo metų laiku. Paryžius rudenį yra ypatingas – Eifelio bokštas, Luvras ir Senos upės pakrantės įgyja unikalų žavesį, o rudeniški pasivaikščiojimai Monmartre palieka nepamirštamų įspūdžių.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *